رونمایی از طرح سامانه مشاوره تخصصی خدمات صنفی و صنعتی در واحد اراک همزمان با سومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد اراک

رونمایی از سامانه مشاوره متخصص همزمان باحضور دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۰ کد : ۲۳۷۲ رویدادهای مهم
سومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر رهبر رییس دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۲ تیر ماه ۱۳۹۷واحد اراک برگزارشد . در این جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با حضور دکتر فرهاد رهبر، از طرح سامانه مشاوره تخصصی خدمات صنفی و صنعتی (متخصص) برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک رونمایی شد.

رویکرد اصلی این سامانه ارائه خدمات مشاوره، آموزش، توسعه فناوری و عارضه‌یابی توسط مجموعه‌ای از متخصصان دانشگاهی و صنعتی است.

سامانه متخصص بر پایه تجهیزات و آزمایشگاه‌های دانشگاهی و نیروی انسانی متخصص بنا شده است. این سامانه مجموعه متنوعی از صنایع را در بر می‌گیرد.

در این جلسه راه اندازی و فعالیت سامانه متخصص مورد موافقت قرار گرفت و مقرر شد موضوعات حقوقی در نحوه ارائه خدمات، ارائه خدمات مناسب و با کیفیت، بهره‌گیری از کارشناسان خبره و شناخته شده خارج از اعضای هیأت علمی واحد دانشگاهی مورد توجه قرار گیرد.