امضای تفاهم نامه با شرکت صنعتی گام اراک

به حول و قوه الهی در راستای اهداف و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و در جهت بهره‌مندی مستمر و نهادمند از خرد جمعی، ارتقای جایگاه و مناسبات فی‌مابین دانشگاه آزاد اسلامی اراک و شرکت صنعتی گام اراک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، فناوری، اقتصادی و صنعتی با هدف تعامل و ارتباط مشترک بین دو دستگاه، تفاهم نامه ­ای فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و شرکت صنعتی گام اراک منعقد گردید.

موضوع تفاهم نامه

1. همکاری مشترک در انجام و هدایت طرح­های پژوهشی و پروژه های تحقیقاتی
  2. همکاری و ارائه پروژه­های تحقیقاتی و صنعتی شرکت به دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه
  3. بهره­گیری و استفاده از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در قالب کار پروژه­ای و تربیت مهندسان کاربردی از دانشجویان در طی دوره زمانی 3 الی 6 ماهه به صلاحدید شرکت.
  4. همکاری در فعال­سازی و راه اندازی اتاق فکر صنعت برق به ویژه در حوزه خطوط انتقال نیروی برق فشار قوی با هدف شناسایی نیازمندی­های تحقیقاتی شرکت.
  5. همکاری مشترک در اجرا و آموزش نصب، راه اندازی، بهره برداری و نگهداری مزارع خورشیدی و نیروگاه های تولید پراکنده.
  6. همکاری مشترک در اجرا و آموزش طراحی و نصب خطوط انتقال نیروی برق فشار قوی.
  7. پیاده سازی و استقرار مدیریت تکنولوژی در شرکت و دانشگاه.
  8. همکاری و مشارکت در برگزاری دوره‌های آموزشی و  تخصصی وکارگاه‌های آموزشی  کوتاه مدت.
  9. همکاری و مشارکت در برگزاری همایش‌ها، سمینارهای داخلی و بین‌المللی به صورت مشترک.
  10. مشاوره و همکاری در راه اندازی، تکمیل و تجهیز مرکز تحقیقاتی مشترک و با انتفاع طرفین.
  11. همکاری  و مشارکت در تدوین و تألیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آن­ها.
  12. انجام داوری، نظارت و پیگیری نتایج پروژه های تحقیقاتی.
  13. همکاری و مشارکت در انجام پایان نامه­های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری.
  14. تعامل طرفین به منظور هدایت موثر پایان­نامه­های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش­های کاربردی مورد نیاز شرکت.
  15. همکاری و مشارکت در انجام بازدیدهای متقابل علمی، فرهنگی و صنعتی، تحقیقاتی.
  16. مبادله و همکاری متقابل در بهره گیری از فن آوری اطلاعات و ارتباطات.
  17. استفاده متقابل از آزمایشگاه­ها و کارگاهای یکدیگر طبق توافق طرفین.
  18. استفاده متقابل از مدارک و مستندات علمی شامل کتاب­ها، مجلات، پایان­نامه­ها و گزارش­های تحقیقاتی و استانداردها.
  19. همکاری متقابل در زمینه راه اندازی و اجرای دوره­های آموزشی آزاد و مجازی.
  20. همکاری متقابل در زمینه انتشار کتب و مجله تخصصی علمی و پژوهشی در رشته­های مختلف.
  21. انتشار مقالات علمی حاصل از نتایج پروژه­های تحقیقاتی مصوب با نام مشترک شرکت و دانشگاه.
  22. استفاده متقابل از امکانات رفاهی و ورزشی با هماهنگی طرفین.
  23. همکاری در زمینه ارتقاء شناخت کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان.
  24. همکاری در راه­اندازی و تجهیز آزمایشگاه مرجع مرتبط با صنعت از قبیل آزمایشگاه­های مکانیک، متالوژی وغیره.
  25. همکاری و همفکری متقابل در بهبود نظام پیشنهادها طرفین و شرکت در جلسات مشترک.
  26. بهبود و ارتقاء ساختار کارآموزی دانشجویان دانشگاه در شرکت صنعتی گام اراک.
  27. پیگیری پیاده سازی بخشنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش عالی در حوزه تحقیقات.
  28. مشارکت سازمان یافته دانشگاه در طرح­های پژوهشی برگرفته از نیازمندی­های شرکت در راستای بهبود بهره وری شرکت.
  29. مشارکت اساتید دانشگاه در دوره­های آموزشی و کارگاه­های قابل ارائه به کارکنان شرکت.
  30. مساعدت جهت اعطای فرصت تحقیقاتی به اساتید دانشگاه جهت استقرار اساتید یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی در شرکت با هدف عارضه­یابی و تعریف پروژه­های تحقیقاتی در سطح شرکت و یا در سطح بالاتر صنعت برق و مکانیک.
  31. حمایت حداکثری از یافته­های پژوهشی و فناوری­های نوین حاصل از تحقیقات اساتید به منظور معرفی به سطوح مدیریتی صنعت مربوطه و نیز تجاری سازی.
  32. حمایت حداکثری از شرکت­های دانشگاهی در اخذ پروژه­های حرفه­ای مرتبط با فعالیت­های صنعتی و تخصصی شرکت.
  33. سایر زمینه­های همکاری مشترک در حوزه­های آموزشی، پژوهشی تحقیقاتی که در آینده بر حسب صلاحدید امکان آن فراهم شود.