امضای تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی استان مرکزی

امضای تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی استان مرکزی

با هدف تعامل و ارتباط مشترک دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با جهاد دانشگاهی استان مرکزی و نظر به توانمندی ها و شایستگی های دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و جهاد دانشگاهی در انجام فعالیت­های آموزشی، پژوهشی،  فرهنگی و کارآفرینی و در راستای ارتقاء کمی و کیفی اهداف و برنامه های مشترک، تفاهم نامه­ ای فی مابین دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی  و جهاد دانشگاهی استان مرکزی منعقد و به امضاء رسید.

مواد تفاهم نامه:

1-همکاری در توسعه گروه­های آموزشی کوتاه مدت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک ( همچون زبان های خارجی روسی، عربی، آلمانی، فرانسوی، انگلیسی و رشته­های مختلف فنی، مهندسی، مدیریت و ...)

2-بکارگیری فضاهای دانشگاه به منظور همکاری با مرکز آزمون جهاد دانشگاهی در شهرهای مختلف استان مرکزی

3-مشارکت در اجرای مدیریت پسماند شهری شامل اجرای سیستم های دفع پسماند شهری و همچنین ارائه و اجرای بسته­های مشارکت فرهنگی و آموزشی.

4-ایجاد همکاری­های مشترک در زمینه برگزاری دوره­های ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE)

5- همکاری و مشارکت در راه اندازی کلینک­های درمانی در حوزه های مورد نیاز استان نظیر کلینیک واریس

6-همکاری آزمایشگاه­های معتمد محیط زیست در خصوص ارجاعات موارد تخصصی نظیر فلزات سنگین

7-همکاری در برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه­ای پایان نامه­های دانشجویی دانشگاه­های استان با محوریت دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی

8-توسعه همکاری های مشترک در زمینه های مختلف فعالیت های دانشجویی  همچون  کتاب و کتابخوانی، نمایشگاه­ها، اردوهای علمی گردشگری، برنامه­های فرهنگی و نشریات علمی.

9- همکاری و مشارکت دربرگزاری همایش، سمینار،  کنفرانس و نشست­های  علمی  و تخصصی  مشترک در سطوح ملی، منطقه­ای و بین المللی

10-برگزاری کارگاه­های آموزشی،  پژوهشی، فرهنگی و کارآفرینی مشترک

11-همکاری و مشارکت در درآمدزایی­های علمی و پژوهشی

12-همکاری و مشارکت در انجام تحقیقات و برگزاری دوره های آموزشی مهارتی و کارگاهی و توانمندسازی برای توان افزایی جوامع هدف با هدف ارتقاء و بهره بری و کیفیت شغلی نیروهای کارآمد.

13-همکاری در اجرای برنامه های توانمندسازی  و دوره های آموزشی (عمومی، تخصصی، تخصصی پیشرفته، علمی کاربردی).

14-همکاری و مشارکت در مراکز و فعالیت های نوآورانه در ارائه قالب های جدید علمی، پژوهشی و فرهنگی.

15-همکاری در ایجاد مراکز رشد و توسعه اقتصاد دانش بنیان

16- راه اندازی دفتر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در اراک و ساوه