امضاء تفاهم نامه با بهزیستی استان مرکزی

امضاء تفاهم نامه با بهزیستی استان مرکزی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی اراک ، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک با اداره‌کل بهزیستی استان مرکزی با حضور حسین کلانتری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و زهرا امینی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با هدف تعامل و همکاری در راستای انجام فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و ارتقای کمی و کیفی اهداف و برنامه‌های مشترک امضا شد.

در این تفاهم‌نامه مواردی مانند استفاده از توان و ظرفیت اعضای هیئت علمی دانشگاه در امور مربوطه در اداره‌کل بهزیستی، استفاده از دانشجویان دانشگاه در رشته‌های مرتبط برای فعالیت‌های پیشگیرانه اجتماع‌محور، حمایت مالی از پایان‌نامه‌های دانشجویی با موضوعات مرتبط با اداره‌کل بهزیستی، برگزاری همایش‌های مشترک و کارگاه‌های آموزشی مورد تفاهم  قرار گرفت.

این تفاهم‌نامه در ۹ ماده و ۱۵ بند به امضای طرفین رسید.