امضای تفاهم نامه با شرکت کمباین سازی ایران

هدف از این تفاهم‌نامه، استفاده از توانایی‌های علمی و توسعه همکاری‌های آموزشی، تحقیقاتی، فناوری، اقتصادی و صنعتی طرفین جهت استمرار ارتباط بین شرکت کمباین سازی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به منظور برطرف نمودن نیازهای متقابل و ارتقاء کمی و کیفی برنامه¬های مشترک میباشد.
امضای تفاهم نامه با شرکت کمباین سازی ایران

مواد تفاهم نامه:

1. همکاری مشترک در انجام و هدایت طرح­های پژوهشی و پروژه های تحقیقاتی.
  2. همکاری و ارائه پروژه­های تحقیقاتی و صنعتی شرکت به دانشجویان، فارغ التحصیلان و اساتید دانشگاه.
  3. بهره­گیری و استفاده از دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در قالب کار پروژه­ای و تربیت مهندسان کاربردی از دانشجویان در طی دوره زمانی 3 الی 6 ماهه به صلاحدید شرکت.
  4. همکاری در فعال­سازی و راه اندازی اتاق فکر صنعت کمباین سازی و ماشین آلات کشاورزی با هدف شناسایی نیازمندی­های تحقیقاتی شرکت.
  5. پیاده سازی و استقرار مدیریت تکنولوژی در شرکت و دانشگاه.
  6. همکاری و مشارکت در برگزاری دوره‌های آموزشی و  تخصصی وکارگاه‌های آموزشی  کوتاه مدت.
  7. همکاری و مشارکت در برگزاری همایش‌ها، سمینارهای داخلی و بین‌المللی به صورت مشترک.
  8. مشاوره و همکاری در راه اندازی، تکمیل و تجهیز مرکز تحقیقاتی مشترک و با انتفاع طرفین.
  9. همکاری  و مشارکت در تدوین و تألیف اسناد و مدارک علمی و تبادل آن­ها.
  10. انجام داوری، نظارت و پیگیری نتایج پروژه های تحقیقاتی.
  11. همکاری و مشارکت در انجام پایان نامه­های تحصیلی به ویژه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری.
  12. تعامل طرفین به منظور هدایت موثر پایان­نامه­های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش­های کاربردی مورد نیاز شرکت.
  13. همکاری و مشارکت در انجام بازدیدهای متقابل علمی، فرهنگی و صنعتی، تحقیقاتی.
  14. مبادله و همکاری متقابل در بهره گیری از فن آوری اطلاعات و ارتباطات.
  15. استفاده متقابل از آزمایشگاه­ها و کارگاهای یکدیگر طبق توافق طرفین.
  16. استفاده متقابل از مدارک و مستندات علمی شامل کتاب­ها، مجلات، پایان­نامه­ها و گزارش­های تحقیقاتی و استانداردها.
  17. همکاری متقابل در زمینه راه اندازی و اجرای دوره­های آموزشی آزاد و مجازی.
  18. همکاری متقابل در زمینه انتشار کتب و مجله تخصصی علمی و پژوهشی در رشته­های مختلف.
  19. انتشار مقالات علمی حاصل از نتایج پروژه­های تحقیقاتی مصوب با نام مشترک شرکت و دانشگاه.
  20. استفاده متقابل از امکانات رفاهی و ورزشی با هماهنگی طرفین.
  21. همکاری در زمینه ارتقاء شناخت کارآفرینی دانشجویان و دانش آموختگان.
  22. همکاری در راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه مرجع مرتبط با صنعت کمباین سازی و تولید ماشین آلات کشاورزی.
  23. همکاری و همفکری متقابل در بهبود نظام پیشنهادها طرفین و شرکت در جلسات مشترک.
  24. بهبود و ارتقاء ساختار کارآموزی دانشجویان دانشگاه در شرکت کمباین سازی ایران.
  25. پیگیری پیاده سازی بخشنامه های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش عالی در حوزه تحقیقات.
  26. مشارکت سازمان یافته دانشگاه در طرح­های پژوهشی برگرفته از نیازمندی­های شرکت در راستای بهبود بهره وری شرکت.
  27. مشارکت اساتید دانشگاه در دوره­های آموزشی و کارگاه­های قابل ارائه به کارکنان شرکت.
  28. مساعدت جهت اعطای فرصت تحقیقاتی به اساتید دانشگاه جهت استقرار اساتید یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی در شرکت با هدف عارضه یابی و تعریف پروژه های تحقیقاتی در سطح شرکت و یا در سطح بالاتر صنعت کمباین سازی.
  29. حمایت حداکثری از یافته­های پژوهشی و فناوری­های نوین حاصل از تحقیقات اساتید به منظور معرفی به سطوح مدیریتی صنعت مربوطه و نیز تجاری سازی.
  30. حمایت حداکثری از شرکت­های دانشگاهی در اخذ پروژه­های حرفه­ای مرتبط با صنعت کمباین سازی.
  31. سایر زمینه­های همکاری مشترک در حوزه­های آموزشی، پژوهشی تحقیقاتی که در آینده بر حسب صلاحدید امکان آن فراهم شود.